Disclaimer
Door de website van Etherpirateninfo.nl te gebruiken, en door een account aan te maken op onze website stemt u automatisch in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze website is bedoeld ter algemene informatie en kan zonder nadere aankondiging worden gewijzigd. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typfouten moeten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze website zo volledig, nauwkeurig en actueel mogelijk te houden. Etherpirateninfo.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook onstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op onze website.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid. Aan al deze informatie kunnen aan u geen rechten worden ontleend.

Onjuist gebruik van de website
Etherpirateninfo.nl behoudt het recht om u de toegang te ontzeggen tot de website, apps, facebookpagina en twitterpagina op het moment dat het aannemelijk is dat er een inbreuk op de veiligheid plaatsvindt, of plaats kan gaan vinden. Ook bij onjuist gebruik van de website, het vermelden van persoonlijke gegevens van iemand anders of het uiten van haatdragende en sexistische taal naar wie dan ook kan u de toegang tot onze website ontzegd worden. Het ruzie maken onderling of oude koeien uit de sloot halen hoeft niet op onze website afgehandeld te worden. Ook als een piraat bij je op zit is het niet de bedoeling om dit in de opmerkingsvelden te vermelden!

Piratenstreams en Internetradio
Etherpirateninfo.nl heeft meerdere piratenstreams online staan op de website. Deze streams zijn afkomstig van Etherpiraten.com. De piratenstreams worden rechtstreeks met een tuner (radio) uit de ether opgepikt. Wij gaan hierbij ook vanuit dat dit radiostation zelf zorgt voor hun Buma Stemra en Sena afdracht. Hetzelfde geld voor het kopje Internet Radio. Al deze streams zijn geen onderdeel van Etherpirateninfo.nl en worden alleen door ons doorgezet naar een breder publiek.
Welkom op Etherpirateninfo.nl!
Wanneer u een account aanmaakt heeft u meer functies en kunt u meer rapporten bekijken net als 800 anderen.

De afgelopen 24 uur zijn er 12 rapporten geplaatst en op dit moment staan er al 1729 piraten in onze database!
Inloggen


Wachtwoord vergeten? | Nieuwe account maken
Etherpiraten Streams
Powered by Etherpiraten.com
Drommelse Jongens Opname
winamp windows media player realplayer quicktime webplayer apple mobiel
95.1 Zender Condor Drenthe
winamp windows media player realplayer quicktime webplayer apple mobiel 0657473031whatsapp
88.90 Giganten Radio Friesland
winamp windows media player realplayer quicktime webplayer apple mobiel 0633443376whatsapp
Internet Radio
LOMP Radio AM 819 Een explosie van Muziek
winamp windows media player realplayer quicktime webplayer apple mobiel
De Vrije Radio Hart voor Muziek
winamp windows media player realplayer quicktime webplayer apple mobiel
Radio Moonlights De hits knallen je om je oren!
winamp windows media player realplayer quicktime webplayer apple mobiel